Pavelescu: PNŢCD îi dedică această campanie lui Corneliu Coposu

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) îi dedică această campanie pentru europarlamentare lui Corneliu Coposu, a declarat sâmbătă preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 15:27
Pavelescu: PNŢCD îi dedică această campanie lui Corneliu Coposu

„Aş vrea ca această campanie electorală să-i fie dedicată lui Corneliu Coposu. Această campanie să-i fie dedicată nu numai lui Corneliu Coposu, ci lungului şir de eroi învăţători şi martiri care au condus PNŢCD, PNŢ, Partidul Naţional Român, Partidul Ţărănesc începând cu Andrei Şaguna. Primul preşedinte al Partidului Naţional Român din Transilvania a fost mitropolitul Andrei Şaguna”, a spus Aurelian Pavelescu, cu ocazia lansării campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Acesta a precizat că nu ar mai dori să se vorbească despre PNŢCD ca partid mic. „N-aş mai dori să se vorbească vreodată despre PNŢCD ca partid mic. Noi nu suntem un partid care se măsoară în procente şi în voturi, nu numai. Nu suntem un partid ca celelalte partide”, a arătat Pavelescu.

Printre candidaţii PNŢCD la europarlamentare se numără Adriana Carmen Enescu, Avram Fiţiu, Nelu Neacşu, Aurelian Pavelescu, Sebastian Bodu, Gheorghe Iancu, Valentin Moldovan, Maria Stavrositu.