Pe ce și-a cheltuit Dan Bittman averea. Cântărețul a cheltuit sute de mii de euro

Pandemia de coronavirus l-a afectat și pe Dan Bittman. Cântărețul a simțit lipsa concertelor, însă a reușit să își strângă câștigurile și să investească într-un proiect de suflet.

03 mart. 2021, 23:31
Pe ce și-a cheltuit Dan Bittman averea. Cântărețul a cheltuit sute de mii de euro

Pe ce și-a cheltuit Dan Bittman averea. Cântărețul și-a strâns banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului și i-a investit exact la momentul potrivit. Prin urmare, cu o investiție de 750.000 de euro, Dan Bittman și-a construit un parc nautic lângă Bucureștiul. Inițial, locul era destinat pescuitului sportiv, însă acum a devenit spațiu de agrement și include un hotel și un restaurant.

”Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Povestea pilotului erou român care a amerizat un avion Tarom în oceanul Atlantic, salvând viaţa a 176 de oameni. Ce i-a făcut regimul comunist VIDEO

Pe ce și-a cheltuit Dan Bittman averea

Cântărețul încă mai are câteva planuri în afaceri, însă în acest moment întâmpină câteva probleme. Dan Bittman vrea să înființeze și  un club de karate pe malul lacului pe care-l administrează, însă lipsa concertelor își spune cuvântul.

”Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a mai spus artistul.

Dan Bittman, noi declaraţii controversate: ”Pandemia e o afacere excepţională”

Cântărețul i-a transmis un mesaj șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, susținând că mai multe terase din țară funcționează ilegal. Dan Bittman susține că ceea ce petrece în Centrul Vechi este ilegal, referindu-se la o terasă care funcţiona ca spaţiu închis.

Cântărețul a dat exemplul unei terase pline din Prahova, unde chiar a intrat. Acesta susține că locul era mic și plin de oameni care mâncau în interior. Dan Bittman îi transmite un mesaj lui Raed Arafat. Șeful DSU a reacționat la Antena 3 în urma mesajului transmis de Bittman, Arafat susține că terasa din Centrul Vechi la care a făcut referire cântărețul ar trebui să fie închisă.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri