Şi-a filmat amanta şi s-a dus cu pozele la soţ. A pierdut iubita şi este nevoit să plătească şi despăgubiri uriaşe

Un bărbat din Arad a primit doi ani și șase luni închisoare cu suspendare. Aceasta este sentința finală dată de Curtea de Apel Timișoara. 

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 19:02
Şi-a filmat amanta şi s-a dus cu pozele la soţ. A pierdut iubita şi este nevoit să plătească şi despăgubiri uriaşe
Doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Arad. Este sentința finală dată de Curtea de Apel Timişoara, informează banatulazi.ro. Dosarul în care a fost dată sentința este unul de șantaj și violare a vieții private.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, şi-a filmat amanta pe ascuns. Ulterior, a șantajat-o și pe femeie şi pe soţul acesteia. Totul a început în vara anului 2018, când amantul femeii l-a chemat pe soţul acesteia şi i-a prezentat poze şi filmări cu el şi soţia bărbatului întreţinând relaţii sexuale. Amantul i-a cerut soţului înşelat 2.000 de lei, ameninţând că în caz contrar va face publice imaginile. Acesta nu s-a lăsat şantajat, a sesizat autorităţile.

Așa s-a ajuns la ancheta din care a reieșit că înregistrările video au fost făcute cu un telefon mobil ascuns în camera în care bărbatul şi amanta lui întreţineau relaţii sexuale. Cercetările au scos la iveală și faptul că șantajistul avea de gând să ceară și mai mulți bani în schimbul tăcerii sale.

După condamnare, arădeanul a fost obligat și să le achite victimelor daune morale de 15.000 de euro.

Citește și:

Bărbat păcălit de o necunoscută care i-a promis că se mărită cu el. „Mireasa”, obligată să-i plătească daune morale