Penalul Dumitrescu Lamborghini l-a mințit pe Ciucă și l-a pus într-o situație mai mult decât penibilă. I-a spus că a demisionat, dar nici urmă de demisie. Liderul PNL a anunțat că nu-l mai susține

Penalul Dumitrescu Lamborghini a ajuns să-l enerveze pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, în urma minciunilor pe care le-a spus. S-a jurat că a demisionat, Ciucă l-a crezut, dar nici urmă de demisie.

20 apr. 2024, 13:25
Penalul Dumitrescu Lamborghini l-a mințit pe Ciucă și l-a pus într-o situație mai mult decât penibilă. I-a spus că a demisionat, dar nici urmă de demisie. Liderul PNL a anunțat că nu-l mai susține
Penalul Dumitrescu Lamborghini l-a mințit pe Ciucă

Penalul Dumitrescu Lamborghini l-a mințit pe Ciucă. Situația lui Dumitrescu Lamborghini se agravează de la o zi la alta. Se jură că nu mai fură și l-am prins cu rața, pardon, cu minciuna-n gură.

Penalul Dumitrescu Lamborghini l-a mințit pe Ciucă

Iulian Dumitrescu este în continuare președintele organizației județene PNL Prahova, deoarece semnează documente şi validează candidaţi, asta deși a anunțat că își depune demisia, în urma acuzațiilor grave care i-au fost aduse.

Ba chiar, penalul Dumitrescu a avut tupeul să-l mintă chiar și pe Nicolae Ciucă, șeful lui. I-a spus umil că își va da demisia, iar Ciucă l-a crezut instant. A avut atât de multă încredere în cuvântul lui, încât a replicat sus și tare că omul lui s-a ținut de cuvânt.

Nici urmă, însă, de așa ceva. Iulian Dumitrescu minte la fel cum respiră. Nu a semnat nicio demisie, ci din contră, semnează documente importante pe bandă rulantă, iar noi avem dovada. Iată anunțul făcut de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr.31 Prahova.

dumitrescu

Din această perspectivă, se reține că PNL a transmis, prin email, către toate birourile electorale de circumscripție comunale, orășenești sau municipale din județul Prahova, adresa nr. 136/18.04.2024, înaintată și Biroului Electoral de Circumscripție Județeană, prin care a învedcrat că adresele privind rerezentanții desemnați în aceste birouri sunt semnate, în mod valabil, de domnul Iulian Dumitrescu, care este Președintele Partidului Național Liberal – Filiala Prahova, fără să fi formulată și înregistrată vreo demisie din această funcție de conducere.

Pe cale de consecință, se apreciază că s-a făcut dovada îndreptățirii domnului Iulian Dumitrescu de a semna adresele prin care au fost propuși reprezentanții Partidului Național Liberal în cadrul Birourilor Electorale de Circumscripție”, potrivit documentului prezentat de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr.31 Prahova.

Ciucă, pus într-o lumină penibilă de penalul Dumitrescu

Dumtrescu nu a avut nicio urmă de rușine față de superiorul său, mințindu-l cu ușurință că a demisionat, iar Ciucă l-a crezut. Liderul PNL anunța, în urmă cu mai bine de o lună, la Digi 24, că Iulian Dumitrescu a demisionat.

Și-a dat demisia din funcțiile de conducere din PNL. Garantat!”, a spus Ciucă pe 5 martie, precizând, totodată că nu-l mai susține pe acesta.

Dumitrescu, fost preşedinte al PNL Prahova şi fost prim-vicepreşedinte al PNL, este anchetat penal, fiind suspectat că, ajutat de cumnatul său, Daniel Lambrea, ar fi pretins, în perioada noiembrie-decembrie 2022, unui om de afaceri achiziţionarea în schimbul sumei de 47.500.000 lei a părţilor sociale deţinute de Daniel Lambrea la o societate comercială, valoare supraevaluată faţă de valoarea reală a acestora, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu ca preşedinte de Consiliu Judeţean (CJ) Prahova şi ar fi primit, până în 4 decembrie 2023, cu ajutorul celor 2 complici, suma totală de 16.210.000 lei.