Penitenciarul Rahova dezminte că MM Stoica şi George Copos ar fi protejaţi contra-cost de alţi deţinuţi

Penitenciarul Rahova dezminte că oamenii de fotbal Mihai Stoica şi George Copos, încarceraţi în închisoarea de la marginea Capitalei după ce au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor, ar fi fost implicaţi în conflicte cu alţi deţinuţi şi subliniază, într-un comunicat remis RomaniaTV.net că nu există indicii care să arate că aceştia ar fi plătit alţi deţinuţi pentru a-i proteja de cei care le-ar putea dori răul.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 12:39
Penitenciarul Rahova dezminte că MM Stoica şi George Copos ar fi protejaţi contra-cost de alţi deţinuţi

„Deţinuţii Stoica Mihai şi Copos George nu au fost implicaţi în niciun incident sau conflict şi nu au fost reclamate ameninţări din partea altor persoane”, se arată în comunicatul citat, după ce au apărut informaţii privind faptul că Stoica şi Copos ar fi „vânaţi” de alţi deţinuţi, „suporteri pătimaşi”, care au dezvoltat antipatii faţă de cei doi.

De asemenea, conducerea penitenciarului arată că Mihai Stoica nu a fost implicat în niciun incident în închisoare, contrazicând astfel dezvăluirile făcute de un alt deţinut, sub protecţia anonimatului, pentru cancan.ro.

„Deţinutul Stoica Mihai nu a manifestat niciodată un comportament violent pe parcursul executării pedepsei. Nu există niciun indiciu care să susţină ideea că persoanele custodiate beneficiază de protecţia altor deţinuţi contra unor sume de bani sau altor bunuri”, se mai arată în comunicatul semnat de Comisar şef de penitenciare Denis Alexandru Darie.