Pensionar român, judecat pentru că a furat ciocolată şi caşcaval din Profi

Pensionar din Satu Mare, dus în fața judecătorilor pentru că a sustras şase bucăţi de ciocolată şi patru bucăţi de caşcaval.

12 sept. 2023, 12:50
Pensionar român, judecat pentru că a furat ciocolată şi caşcaval din Profi

Un pensionar din municipiul Satu Mare va fi dus în fața judecătorilor pentru furt, după ce a fost prins sustrăgând mai multe produse dintr-un magazin Profi din oraș.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 18:50, când bărbatul a pătruns în magazin și a pus sub haine patru bucăți de cașcaval și șase bucăți de ciocolată, trecând apoi de casele de marcat fără să plătească.

Acesta a cauzat un prejudiciu de 154,36 de lei, care a fost recuperat de către angajații magazinului. Aceștia l-au oprit și au confiscat bunurile sustrase. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul furtului, iar ulterior, poliția a fost alertată.

Pensionarul a recunoscut fapta și a declarat că a intrat în magazin cu intenția de a cumpăra alcool, dar a decis să sustragă câteva produse. El a fost oprit de vânzătoare, care i-a cerut să scoată bunurile sustrase din buzunare. Bărbatul urmează să fie judecat.

O bătrână de 82 de ani şi nora ei de 53 de ani au fost trimise în judecată pentru tentativă de furt de porumb, după un an şi jumătate de anchetă

Societatea nu se constituie parte civilă în cauză, însă solicită tragerea la răspunderea penală a autorului.

Pe înregistrările surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul intră în magazin, după care se îndreaptă spre raftul de dulciuri, de unde ia şase bucăţi de ciocolată şi le introduce în buzunarul hainei cu care era îmbrăcat.

Apoi se deplasează la vitrina frigorifică cu produse lactate, de unde ia trei bucăţi de caşcaval pe care le introduce în buzunarul hainei. Acesta îşi continuă deplasarea prin magazin, după care revine la frigider şi mai ia o bucată de caşcaval pe care o introduce în buzunarul interior al hainei. Cu ocazia audierii în calitate de suspect, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii, arătând că a intrat în magazin deoarece dorea să cumpere alcool.

Bunicuţa hoaţă de poşete din Vaslui a fost prinsă

Bunicuța hoață este o femeie de 68 de ani din Bârlad, Vaslui, care a fost reținută de polițiști pentru furt. Ea a prădat o altă femeie, cu doar patru ani mai tânără, pe care a lăsat-o fără un rucsac în care avea 4.000 de lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut o femeie, în vârstă de 68 de ani, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, potrivit publicației Vremea Nouă.

Pe data de 23 octombrie 2022, în zona pieței agroalimentare „Sf. Ilie” din municipiul Bârlad, bunicuța a furat 4000 de lei și, în decurs de doar câteva ore, a cheltuit jumătate din bani. Când a fost prinsă, doar jumătate din prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit polițiștilor, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Bârlad, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

Dosar penal la 76 de ani. O bătrână a FURAT alimente dintr-un supermarket

Dosar penal la 76 de ani. O bătrână a FURAT alimente dintr-un supermarket.  O bătrână din Constanța a fost prinsă la furat, într-un supermarket. Femeia de 76 de ani a furat alimente, în valoare de 35 de lei.

Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Și-a făcut cruce și apoi a plecat

Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în lăcașul de cult în timp ce încălca porunca a VIII-a din Decalog ce spune clar să nu furi.

Citește și Preot filmat în timp ce fura bani cu umeraşul din cutia milei. Scene şocante surprinse într-un lăcaş de cult din Bucureşti