Pepe a dat cărțile pe față! Artistul a șters pe jos cu numele Raluca Pastramă. I-a făcut public tot trecutul amoros. ”Nu mai asociați numele meu cu al ei”

Zilele trecute, Pepe a avut o reacție mai puțin pașnică pe rețelele sociale. Artistul este scos din sărite de faptul că numele său este asociat cu cel al fostei soții, Raluca Pastramă, femeia pe care a iubit-o până la un moment dat. Mai mult decât atât, acesta i-a făcut public și trecutul amoros al acesteia! Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
20 mart. 2024, 10:59
Pepe a dat cărțile pe față! Artistul a șters pe jos cu numele Raluca Pastramă. I-a făcut public tot trecutul amoros. ”Nu mai asociați numele meu cu al ei”

Recent, Pepe s-a arătat enervat pe rețelele sociale, iar motivul este unul foarte simplu, și anume, faptul că numele său este asociat cu cel al fostei soții, Raluca Pastramă.

Citește și Ce a declarat Raluca Pastramă după ce „i-a zburat” iubitul Ramonei Olaru: „Ce treabă am eu? El e…”

Pepe se află deja la a treia căsătorie, însă departe nu este nici Raluca Pastramă, femeia pe care a iubit-o în urmă cu ceva timp. Totuși, pare că viața amoroasă a lui Pepe încă este un subiect discutat, lucru deranjat pentru artist.

Pepe a avut o relație de 16 ani cu Oana Zăvoranu, dintre care cinci ani au fost și căsătoriți.

Apoi, după ce el și Oana Zăvoranu au decis să meargă pe drumuri separate, artistul și-a întemeiat o familie cu Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe minunate.

Însă nici cea de-a doua căsnicie nu a fost basmul la care visa artistul, iar în urmă cu aproape patru ani, cei doi au decis să divorțeze și să rămână în relații bune de dragul celor mici.

În prezent, Pepe este căsătorit cu Yasmine Ody, femeia alături de care are un băiețel. Între cântăreț și Yasmine există o diferență de 15 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să își formeze o familie.

Cei doi se cunosc încă din copilărie, însă abia acum trei ani au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

În cadrul unei postări pe contul personal de Instagram, Pepe le cere tuturor să încerce să evite asocierea lui cu fosta lui soție.

Cu gândul de a-și proteja actuala familie și cei trei copii, Pepe a declarat că nu își dorește să își pună familia într-o lumină proastă și nici ca fosta lui relație să fie subiect de discuție în toată presa.

Pepe s-a arătat enervat de faptul că trecutul său amoros este încă un subiect de interes public.

”Am o mare rugăminte”

Mai mult de atât, cântărețul a oferit și câteva detalii surprinzătoare, mai exact, a dezvăluit numele bărbaților cu care s-a iubit Raluca Pastramă.

Mai mult decât atât, a precizat și faptul că Raluca nu a divorțat de Ibrahim Ibru, bărbatul cu care aceasta s-a căsătorit, după ce a divorțat de Pepe.

De asemenea, Pepe a lăsat de înțeles că Raluca Pastramă are un alt iubit, însă încă nu este divorțată.

„Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Citește și Raluca Pastramă, aflată la al doilea divorț în doar trei ani, dezvăluie regretele avute după separarea de Pepe: „Nu am ieșit să spun partea mea de adevăr”

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim, fiindcă nici nu au divorțat, nici nu au depus actele sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mărturisit Pepe pe InstaStory.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'