Pepe s-a logodit cu Yasmine. Cum arată inelul cu care a cerut-o de soţie

Pepe s-a logodit cu Yasmine. Cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva zile, tânăra a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Printre imaginile postate cu fiul lor, a ieşit la iveală un alt eveniment important în familia lor.

21 iun. 2022, 15:53
Pepe s-a logodit cu Yasmine. Cum arată inelul cu care a cerut-o de soţie

Pepe s-a logodit cu Yasmine. Iubita artistului s-a afișat pe rețelele de socializare împreună cu fiul lor, iar un detaliu important nu a putut trece neobservat. La doar două săptămâni de când iubita lui a devenit mamă, Pepe și-a luat ”inima în dinți” și a decis să facă pasul cel mare.

Citeşte şi: Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Artistul, surprins în timp ce-şi hrănea bebeluşul

Pepe s-a logodit cu Yasmine

În imaginile postate pe reţelele de socializare, Yasmine Ody poartă un inel de logodnă, cel mai probabil Pepe a ales s-o ceară de soție pe partenera lui.

Pepe și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Yasmine Ody. Tânăra se afla de ceva vreme în lumina reflectoarelor, fiind make-up artist, iar pe mâinile sale au trecut mai multe vedete din showbiz.

Pepe și Yasmine Ody se cunosc de patru ani, chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp. „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, scria Pepe pe pagina sa de Facebook acum 4 ani, după ce a fost machiat de Yasmine.

Ce tarif are Pepe pentru un concert în 2022

În timpul pandemiei de COVID-19 concertele și evenimentele au fost anulate. Dar, după relaxarea măsurilor și încheierea pandemiei, cântăreții și-au putut relua evenimentele, iar bineînțeles că e cazul și lui Pepe.

În cazul în care doriți să-l aveți la evenimentul vostru, atunci trebuie să știți și ce sumă cere pe un concert. Potrivit Ego.ro, Pepe ia pentru un concert suma de 4500 de euro.

De banii aceștia, artistul promite un show de zile mari. Cântărețul va veni alături de band-ul lui și va face publicul să stea în picioarele și să cânte fiecare vers din melodiile lansate de el.

În această vară, Pepe are deja programate o mulțime de evenimente. El a fost chemat în toată țara pentru a susține concerte în fața a mii de oameni.