PEPE şi RALUCA, ATACAŢI DUR de OANA ZĂVORANU după NUNTĂ

Oana Zăvoranu spune că Pepe se laudă degeaba cu banii cheltuiţi pe nuntă pentru că totul a fost organizat pe barter. Mai mult, vedeta a recunoscut că Pepe şi Raluca se potrivesc, însă că el arată din ce în ce mai mult etnia din care se trage.

22 iul. 2014, 08:35
PEPE şi RALUCA, ATACAŢI DUR de OANA ZĂVORANU după NUNTĂ

Oana Zăvoranu, atac după atac la Pepe. „Querida” îşi acuză fostul soţ că minte cu neruşinare când spune că a plătit o avere pentru nuntă, când, în realitate, evenimentul a fost realizat pe barter. Mai mult, odată cu această nuntă, Pepe a revenit între cei din etnia sa, mai spune Oana Zăvoranu, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi Aşteptarea a luat sfârşit! Primele imagini cu SOŢIA lui PEPE, Raluca, în ROCHIE de MIREASĂ


Este singurul personaj, fostul meu soţ, care a reuşit să facă şi cununia civilă, botezul şi nunta moca. Şi să vină să mintă poporul. Nu a plătit nimic. Să ma dea în judecată dacă a plătit ceva. Barterul nu este o chestie ruşinoasă, ruşinos e să spui că ai plătit tu totul şi să aştepţi bani în plic. Ei se potrivesc. El arată din ce în ce mai mult etnia din care se trage, a revenit la obârşie. Etnia romă este cum e etnia maghiară, cum sunt evreii, nu mai putem să spunem că sunt ţigani?„, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Raluca lui Pepe pe Facebook în ziua nunţii