Percheziţii DIICOT la Baia Mare. Anchetatorii au ridicat o cultură de canabis

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, sub coordonarea DIICOT Maramureș, au efectuat, joi, trei percheziții domiciliare în municipiul Baia Mare la locuințele unor persoane bănuite de deținere și trafic de droguri de risc.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 10:19
Percheziţii DIICOT la Baia Mare. Anchetatorii au ridicat o cultură de canabis

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române, persoanele vizate de percheziții sunt trei băimăreni, în vârstă de 20, 25 și, respectiv, 39 de ani, care, la data de 19 februarie, au fost depistați în trafic de către polițiștii de frontieră având în autoturism două recipiente în care se găsea o substanță ce părea a fi canabis și un cântar electronic.

În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat o cultură indoor de canabis recoltată, muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalație de iluminat, un cântar electronic și telefoane mobile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

Cei în cauză au fost duși la audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Citeşte şi Percheziţii la traficanţii de droguri din Oradea. Poliţiştii au confiscat 205 pastile de ecstasy şi peste 600 de grame de cannabis

 

loading...
Partenerii noștri