Percheziţii în trei judeţe, la persoane suspectate că au furat maşini din străinătate

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, opt percheziţii în judeţele Mureş, Braşov şi Sibiu, la locuinţele unor persoane care ar fi furat mai multe maşini din străinătate şi le-ar fi vândut ulterior în România.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 07:39
Percheziţii în trei judeţe, la persoane suspectate că au furat maşini din străinătate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Andreea Pop, la acţiune participă peste 50 de poliţişti.

„Acţiunea se desfăşoară sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în cadrul acesteia fiind angrenate peste 50 de forţe de ordine din cele trei judeţe. Percheziţiile au loc în trei judeţe, în localităţi precum Reghin, Târgu Mureş şi Făgăraş – Braşov. Suspecţii sunt de 30 de zile în atenţia noastră. Până acum, în urma acestor percheziţii, a fost identificat, în Mureş, un autovehicul de lux, în valoare de aproximativ 40.000 de euro”, a spus Pop.

Ancheta în acest caz vizează mai multe persoane suspectate de furt, tăinuire şi complicitate la furt de autovehicule, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş, împreună cu cei de la Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Sibiu şi Grupării Mobile de Jandarmi.