Pericol de explozie în Ploieşti. O cisternă cu 32 de tone de kerosen a fost împlicată într-un accident. Şoferul a murit

O cisternă care transporta 32 de tone de kerosen a fost implicată într-un accident rutier pe centura de est a municipiului Ploieşti. Conform primelor date, cisterna este fisurată, iar capul tractor s-a răsturnat peste un autoturism. În urma impactului o persoană este încarcerată.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 13:16
Pericol de explozie în Ploieşti. O cisternă cu 32 de tone de kerosen a fost împlicată într-un accident. Şoferul a murit

UPDATE: A fost descarcerat şi şoferul care a provocat, conform primelor date, accidentul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani care a intrat pe contrasens şi a rămas blocat în maşină. Acesta a fost scos mort din autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs pe centura de est a municipiului Ploieşti, în zona localităţii Corlăteşti.

Citeşte şi: Un şofer beat a spulberat pe şosea o femeie care îşi ducea vaca la păscut. Animalul şi stăpâna lui şi-au pierdut viaţa

Un autoturism şi o cisternă care transporta kerosen s-au ciocnit violent. Capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste un autoturism, cisterna prezintănd fisuri, a precizat sursa citată. 

Autorităţile care au ajuns la faţa locului au constatat că o persoană este încarcerată şi nu prezintă semne vitale. La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim ajutor din cadrul ISU Prahova.

Traficul în zonă este blocat, a informat Poliţia Prahova.