Pericol de MOARTE pe drumul spre şcoală. La ce riscuri sunt expuşi elevii

Publicat: Luni, 10 Februarie 2014 11:35 // Actualizat: Luni, 10 Februarie 2014 11:45 // Sursa: romaniatv.net

Luni este prima zi de cursuri pentru cei mici după vacanţa intersemestrială, însă până la şcoală, drumul este anevoios chiar şi în Capitală. În multe zone trotuarele sunt acoperite încă de troiene, iar ţurţurii şi blocurile de zăpadă de pe acoperişuri ameninţă trecătorii.

La mai bine de o săptămână de la ultima ninsoare, trotuarele din Capitală sunt pline de mormane de zăpadă şi gheaţă, care sunt uneori mai înalte decât copiii care se duc spre şcoală. Asta acolo unde trotuarele au fost curăţate. Astfel, cei mici sunt de multe ori nevoiţi să treacă prin mai multe probe de îndemânare şi rezistenţă pentru a ajunge la şcoală şi, mai mult, prin unele zone sunt obligaţi să meargă chiar pe carosabil, expunându-se astfel unor riscuri uriaşe.

Ţurţurii şi blocurile de zăpadă de pe acoperişuri sunt un alt pericol pentru cei mici, deoarece se pot desprinde şi pot cădea peste ei, accidentându-i grav.

Luni este prima zi de şcoală după vacanţa intersemestrială, iar în prima săptămână activitatea principală va fi definitivarea situaţiei şcolare, după ce în ultima săptămână din semestrul întâi şcolile din mai multe judeţe au fost închise din cauza viscolului şi a ninsorii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti elevi gheata pericole şcoală ţurţuri zăpadă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7537
RON
17 Oct
noapte 8 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H