Perierea uscată, secretul pielii catifelate

Periajul uscat este cunoscut ca fiind cea mai bună tehnică pentru celulită, circulația sangvină deficitară și piele uscată. Periajul uscat reduce acumularea de toxine pe suprafața tegumentului, îmbunătățește fluxul sangvin și tonusul muscular și elimină celulele moarte ale pielii.

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 09:34
Perierea uscată, secretul pielii catifelate

Vrei să afli mai multe? Iată de ce ar trebui să începi să îți periezi (uscat) pielea:

Elimină celulele moarte

Perierea uscată are efect exfoliant asupra pielii, eliminând celulele moarte. Dacă o faci în mod regulat, pielea va arăta mult mai bine și va absorbi mai ușor substanțele nutritive din creme și loțiuni. În plus, va fi catifelată și plăcută la atingere.

Citeşte şi De ce este sănătos să bei apă rece pe stomacul gol

Îmbunătățește circulația

Prin perierea pielii cu o perie cu peri din materiale naturale (deoarece perii din plastic sunt duri și pot răni tegumentul) este stimulat fluxul sangvin. Din acel moment pielea va primi mai mult oxigen și substanțe nutritive.

Estompează celulita

Pe lângă efectul de detoxificare, perierea uscată a pielii are capacitatea de-a estompa celulita și de-a îmbunătăți textura tegumentului. Această tehnică de înfrumusețare elimină toxinele de la suprafața pielii.

Stimulează sistemul limfatic

Sistemul limfatic se bazează pe mișcarea corpului pentru a funcționa. Pe lângă sport, perierea uscată ajută la eliminarea toxinelor din corp prin stimularea acestuia.

Crește nivelul de energie

Acest tratament îmbunătățește circulația sângelui, care în schimb va crește nivelul de energie. În plus, perierea uscată este un mod excelent de a te relaxa și calma după o zi lungă și stresantă.

Citeşte şi Ce BEA înainte de culcare femeia care a ajuns la 107 ANI

Îmbunătățește digestia

Studiile recente au arătat că perierea uscată îmbunătățește digestia și funcția rinichilor. Practicanții de medicină alternativă recomandată acest tratament pentru balonare, retenție de fluide și indigestie. Și, cel mai important, are efecte pozitive asupra stresului.

3 metode pentru o piele mai tânără