Persoane reţinute după publicarea unei fotografii cu corpul neînsufleţit al lui Emiliano Sala

O femeie de 48 de ani şi un bărbat de 62 de ani, din Wiltshire, Marea Britanie, au fost reţinute după ce pe reţelele de socializare a fost publicată o fotografie cu corpul neînsufleţit al fostului fotbalist Emiliano Sala, care a fost autopsiat la morga din Dorset.

RomaniaTV.net
30 apr. 2019, 08:31
Persoane reţinute după publicarea unei fotografii cu corpul neînsufleţit al lui Emiliano Sala

Cele două persoane sunt bănuite de acces ilegal la conţinutul unui computer. Acestea au fost puse ulterior în libertate, dar sunt cercetate în continuare de poliţia din Whiltshire.

„Nu există nicio dovadă că a existat o spargere la morgă şi nici că personalul morgii este implicate într-o acţiune ilegală”, a precizat poliţia.

Pilotul avionului care l-a transportat pe Emiliano Sala nu avea voie să zboare noaptea 

Examinarea corpului fostului fotbalist a fost efectuată la 7 februarie, la o morgă din Dorset. Poliţia le cere utilizatorilor reţelelor de soializare să nu mai distribuie fotografia pentru a nu cauza mai multă durere familiei şi prietenilor lui Sala, scrie news.ro.

La 21 ianuarie, avionul în care se aflau Sala şi pilotul a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii. La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Vineri, 

Tatăl regretatului fotbalist Emiliano Sala, Horacio Sala, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, la doar trei luni după tragica dispariție a fiului său. 

Horacio Sala și-a găsit sfârșitul acasă, înconjurat de familie, decedând în urma unui infarct. Apropiații spun că bărbatul nu a putut trece peste moartea fiului său, iar în ultima vreme a tot avut probleme de sănătate, scrie presa internațională.

Citeşte şi Mama lui Emiliano Sala vrea dreptate: „Prea multe lucruri sunt neclare. Nu au avut grijă de el, să plătească!”

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, a dispărut de pe radar la data de 21 ianuarie, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se întorcea la Cardiff, după ce efectuase o vizită la Nantes. La data de 3 februarie, echipa de căutări a reperat epava şi apoi a găsit trupul neînsufleţit al argentinianului, însă corpul pilotului David Ibbotson nu a fost descoperit nici până acum.


loading...
Partenerii noștri