Peste 250 de pisici din întreaga lume, prezentate sâmbătă şi duminică, la Romexpo

Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii se vor lăsa admirate la Expoziţia internaţionala Felina de Primăvara – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 25 - 26 aprilie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucureşti.

21 apr. 2015, 13:50

SofistiCAT aniversează 10 ani de la înfiinţare şi organizează cu această ocazie o ediţie specială la Romexpo care va aduce in fata unor arbitri internationali superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW.

Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Castigatorii primului loc din cadrul concursului BEST IN SHOW vor primi un premiu special: cazare gratuita la Mamaia in weekend-ul 19 – 21 iunie 2015.

In cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc.).

De asemenea, atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii 10 centre de joaca pentru pisici.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania „ARATA CA ITI PASA”,  in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati la [email protected].