Petrecere cu aproape 200 de persoane în plină pandemie. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat băiatul

O petrecere cu aproximativ 200 de persoane a fost întreruptă de poliţiştii din Capitală în noaptea de joi spre vineri. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 10.000 de lei. 

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 04:37
Petrecere cu aproape 200 de persoane în plină pandemie. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat băiatul

Fata lui Sile Cămătaru şi partenerul ei, Manu Bombardieru, un individ implicat într-o reţea clandestină de vânzare de măşti sanitare, şi-au botezat băieţelul într-un local de fiţe din Capitală, ignorând prevederile legale, potrivit libertatea.ro

Poliţia Capitalei informează că în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere.

„Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancţionate contravenţional”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi Starea de alertă va fi PRELUNGITĂ încă o lună. Nelu Tătaru: „Va trebui să dăm şi o hotărâre de Guvern”