Petrică Cercel a murit de Covid, dar şi Florin Salam trece prin momente grele. „Nu e bine deloc”!”

Este jale mare în lumea manelelor după ce Petrică Cercel a murit fulgerător din cauza noului coronavirus. Un alt cântăreţ celebru, Florin Salam, nu a mai fost văzut de multă vreme în public. Apropiaţii spun că are probleme mari de sănătate.

17 sept. 2021, 06:26
Petrică Cercel a murit de Covid, dar şi Florin Salam trece prin momente grele. „Nu e bine deloc”!”

Petrică Cercel, tatăl lui Ionuț Cercel, puștiul care acum vreo 15 ani făcea furori cu melodia „Made in Romania”, a murit fulgerător după ce fusese infectat cu Covid-19. Acesta era intubat la un spital din Capitală, dar a pierdut lupta cu virusul, lăsând familia îndurerată în urmă. nițial, acesta a refuzat ajutorul medicilor, crezând că poate să scape de probleme acasă, dar situația s-a înrăutățit.

Duşmanii maneliştilor nu mai sunt astfel interlopii, care îi agresau fizic şi uitau să le plătească onorariile, ci bolile „moderne”. Un alt manelist celebru ar avea mari probleme de sănătate. Dan Bursuc a confirmat faptul că Florin Salam ar avea nevoi de medici, după ce celebrul manelist a rărit aparițiile publice, ridicând astfel întrebări despre situația în care s-ar afla.

A murit manelistul Petrică Cercel. Era intubat, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19
Impresarul Dan Bursuc a confirmat pentru Impact că Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate, dar nu a oferit prea multe detalii. „Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc. Salam a avut un an complicat emoţional, în care l-a pierdut şi pe fratele său, răpus de coronavirus. Potrivit unor surse medicale, fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian, suferea şi de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima.

Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit de Covid. Cum au reacţionat Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu şi Costel Biju
Mai mult, zilele trecute s-au împlinit 12 ani de la moartea primei soții a lui Florin Salam. Fănica, femeia care i-a dăruit 2 copii artistului, a fost răpusă de o boală nemiloasă, ciroza hepatică. Tragedia a marcat profund întreaga familie, iar artistul cu greu și-a găsit puterea de a merge mai departe.

Declarațiile lui Dan Bursuc vin după ce joi, lumea artistică a fost zguduită de  vestea că Petrică Cercel  a murit. Celebrul manelist fusese confirmat pozitiv cu noul coronavirus și, inițial, a refuzat îngrijirile medicale.

Duminică, fiul artistului a anunțat că tatăl său a fost testat pozitiv cu SARS-COV-2 și că se află intubat într-un spital din București.„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, scria Ionuț Cercel pe pagina lui de Facebook.

Cu puţin timp în urmă, cântăreţul Petrică Cercel a lansat o piesă în care cântă despre despre realizările sale şi cât e de fericit e alături de familia sa, de parcă şi-ar fi presimţit sfârşitul.

Prietenii şi colegii de breaslă au transmis pe reţelele de socializare mai multe mesaje de condoleanţe, după pierderea îndrăgitului interpret.

Fiul lui Petrică Cercel, rugăminte pentru cei care vor veni la priveghiul tatălui său: ținută obligatorie