Petrolul, amendat cu 10.000 de lei, iar firma de pază cu 500 de lei

Clubul Petrolul a fost amendat cu 10.000 de lei, în timp ce firma de pază care a acţionat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti la meciul cu Steaua a primit o amendă de 500 de lei, precizează, într-un comunicat, preşedintele Comisiei Naţionale de Acţiune împotriva Violenţei în Sport, Sorin Moldovan.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 13:50
Petrolul, amendat cu 10.000 de lei, iar firma de pază cu 500 de lei

De asemenea, în comunicat se arată că spectatorul care l-a lovit pe Galamaz a fost reţinut 24 de ore şi va fi prezentat, luni, instanţei de judecată sub învinuirea de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Conform lui Moldovan, autorităţile încearcă, în baza probelor video, să identifice suporterii care au participat la evenimentele violente de la meciul Petrolul – Steaua.

Comisia Naţională de Acţiune împotriva Violenţei în Sport se va întruni, în cursul acestei săptămâni, pentru a analiza evenimentele de la meciul Petrolul – Steaua.

Meciul Petrolul Ploieşti – Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în timpul desfăşurării partidei de fotbal Dragoş Petru Enache, aflat în tribune, a pătruns pe terenul de joc şi l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz.

Un alt suporter al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, care duminică seară a încercat să intre pe teren la meciul dintre Petrolul şi Steaua Bucureşti a fost identificat, el urmând să fie amendat şi să primească interdicţia de a intra la competiţii sportive în următorii doi ani.