PIATRA DE ALAUN, varianta sănătoasă a deodorantelor. Cum acţionează acest mineral împotriva transpiraţiei

Piatra de alaun este un produs 100% natural, cu un singur ingredient care este complet inofensiv pentru sănătatea zonei axilare şi a sânilor. Această piatră este recunoscută ca fiind o alternativă naturală la deodorantele din comerţ.

03 mart. 2014, 07:32
PIATRA DE ALAUN, varianta sănătoasă a deodorantelor. Cum acţionează acest mineral împotriva transpiraţiei

Piatra de alaun este o alternativă naturală la deodorantele din comerţ care sunt foarte periculoase din cauza aluminiul pe care îl conţin. Eficienţa acestei pietre este testată şi mulţi utilizatori s-au declarat mulţumiţi, continuând să achiziţioneze aceste produse. Ingredientele sunt naturale şi nu prezintă niciun pericol pentru zona axilei, scrie eva.ro.

Un lucru benefic pe care îl au aceste produse naturale este tocmai faptul că nu împiedică transpiraţia, prin urmare permite corpului să desfăşoare procesul de detoxifiere în mod natural. Ele acţionează însă asupra bacteriilor care se formează în urma transpiraţiei şi nu permit formarea unui miros urât.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Ce este şi cum se foloseşte piatra de alaun

Alaunul este un mineral natural care este extras din mine şi îl găseşti sub formă de stick incolor şi fără niciun miros. Este 100% naturală, adică fără conservanţi, aditivi, coloranţi, alcool, parabeni, aluminiu, emulgatori sau alte substanţe toxice. Această piatră are rolul de a regla procesul de transpiraţie şi de a împiedica înmulţirea bacteriilor urât mirositoare, fiind potrivită şi pentru persoanele alergice sau cu o piele sensibilă.

Evită produsul care are „ammomium alum”, deoarece este varianta sintetică, ci optează pentru cel cu „potassium alum”.

Foloseşte piatra de alaun imediat după duş când zona axilară este umedă. Aplică de câteva ori până când simţi pielea uscată. Dacă vrei să aplici pe pielea uscată, se umezeşte puţin piatra şi se aplică de câteva ori în zona axilei până când simţi pielea uscată. Poţi folosi această piatră şi după epilare. De asemenea, bărbaţii o pot folosi după bărbierit, deoarece are efect astringent.

Preţul unui stick cu piatră de alaun varianză între 15 şi 35 de lei. Acest produs te va ţine foarte mult, chiar şi un an. Îl poţi găsi în magazinele naturiste online sau la plafar.

Citeşte şi Sfaturi pentru igiena corporală a copilului tău