Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată! „E neplăcut să te uiţi, chiar doare”

Televiziunea publică norvegiană a criticat dur piesa României la Eurovision 2023. În cadrul unui show, au fost analizate melodiile de anul acesta, iar cea a lui Theodor Andrei a fost desființată.

09 mai 2023, 23:02
Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată! „E neplăcut să te uiţi, chiar doare”
Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată! "E neplăcut să te uiţi, chiar doare"

Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată!  D.G.T. (Off and On), melodia trimisă de România la Eurovision 2023, este interpretată de Theodor Andrei, care va cânta în cea de-a doua semifinală. Ca de fiecare dată, specialiștii au comentat alegerile participanților, iar țara noastră nu a primit prea mult credit, scrie Adevărul.

Citeşte şi: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. „Make love not war!” VIDEO

„Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți”, a spus unul dintre specialiţtii televiziunii norvegiene, în timp ce altul a completat: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!”.

Citeşte şi: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, dezvăluiri cutremurătoare. A fost victima bullying-ului în școală: „M-a afectat foarte tare”

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens”, a comentat o altă persoană. „La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut” / „România e țara în care #metoo s-a dus să moară” / „Nu putem premia asta, îi dau un punct” / „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor”, au fost alte comentarii despre piesa României de la Eurovision 2023.