Pink a mărturisit experienţa terifiantă pe care ea şi fiul ei de trei ani au avut-o după ce s-au infectat cu coronavirus VIDEO

Cântăreaţa Pink a povestit în lacrimi, la emisiunea lui Ellen DeGeneres, momentele grele prin care ea şi fiul ei în vârstă de trei ani au trecut după ce au fost infectaţi cu coronavirus. Vedeta a mărturisit că a fost "cel mai înfricoşător lucru" prin care au trecut. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 05:25
Pink a mărturisit experienţa terifiantă pe care ea şi fiul ei de trei ani au avut-o după ce s-au infectat cu coronavirus VIDEO

Pink a fost invitată la emisiunea lui Ellen DeGeneres joi seară, iar videotransmisiunea a fost una extrem de emoţionantă. Pink nu şi-a mai putut stăpânii lacrimile atunci când a povestit prin ce au trecut ea şi fiul ei. În ciuda problemelor, vedeta şi-a liniştit fanii spunându-le că acum totul începe să fie mai bine. 

„Ne descurcăm bine. Nici nu știu în ce zi suntem. Săptămâna aceasta a fost mult mai bună faţă de celelalte prin care am trecut.”, a declarat cântăreaţa. 

Citeşte şi: COVID-19. Numărul total al deceselor la nivel mondial a depăşit 95.000

Pink a spus că fiul ei, Jameson, a încetat să mai facă febră de două zile, asta după ce pe 14 martie a fost infectat cu noul coronavirus, dezvoltând temperaturi ridicate ale corpului, la trei zile după ce familia intrase în carantină. De asemenea, a avut dureri de stomac, diaree, dureri de piept, dureri de cap și dureri în gât, precum și febră care a atins 39,5 grade.

Cântăreaţa a povestit că şi ea a avut foarte multe simptome specifice COVID-19, precum oboseală, frisoane și greață, însă a avut noroc că nu a făcut febră.

„A fost îngrozitor. Experienţa este una foarte ciudată şi nu îţi dai seama de asta decât după ce trec zilele.”, a spus Pink. 

Pink suferă de astm şi, după 30 de ani în care nu a mai avut nevoie de inhalator, a fost surprinsă să se trezească într-o noapte pentru a cere speriată dispozitivul pentru a putea respira din nou. „Nu puteam respira fără el şi atunci am început să mă panichez”, a mărturisit Pink. 

În timp ce coronavirusul s-a răspândit și a afectat atât de mulți oameni, Pink a spus că acest moment din istorie ne oferă tuturor șansa de a da o mână de ajutor, chiar și în moduri aparent mici. 

Citeşte şi: Opt vase de croazieră cutreieră mările lumii, în plină pandemie. Mii de oamenii sfidează COVID-19 şi se distrează împreună

„Fiecare persoană poate deveni un supererou doar rămânând acasă, doar spălându-se pe mâini, ajutând vecinii în vârstă, apelând o persoană iubită și făcându-i să râdă, donând măști, spunând o rugăciune pentru un asistent medical”, a mai spus Pink.

„Fiecare persoană este vulnerabilă, poate fi afectată de acest virus”, a mai spus cântăreaţa.  

După ce s-a vindecat, Pink a decis să doneze un milion de dolari pentru combaterea coronaviruslui. Jumătate din sumă a ajuns la spitalul din Philadelphia, unde mama ei a lucrat timp de 18 ani.