Pisică salvată din moloz, după exploziile din Crevedia. Localnicii se uită cu amar la ce a mai rămas din casele lor

O pisică a fost recuperată de un localnic, după exploziile de la Crevedia. Oamenii de aici care s-au întors la casele lor nu mai au nimic.

29 aug. 2023, 14:55
Pisică salvată din moloz, după exploziile din Crevedia. Localnicii se uită cu amar la ce a mai rămas din casele lor
O pisică a fost salvată din moloz, după exploziile de la Crevedia

Doi soți au murit după exploziile de la Crevedia, 56 de răniți sunt îngrijiți în spitalele din țară și din străinătate. În acest caz, o anchetă de amploare se află în desfășurare. Localnicii din perimetrul stației GPL care a explodat sunt dărâmați de durere, din casele lor nu a mai rămas nimic.

Totuși, după această tragedie care s-a năpustit asupra județului Dâmbovița, avem parte și de o veste bună. Un localnic și-a găsit dpuă dintre pisici în viață, atunci când s-a întors la casa lui, după explozii. Pe una dintre ele a recuperat-o rănită din moloz.

Citește și: Diana Şoşoacă, scandal cu angajaţii de la Primăria Crevedia. Consilierii s-au închis în birouri, edilul este de negăsit! VIDEO

„Am salvat pisicuța. Mai este una, dar nu am putut să o prind pentru că e speriată și nu a vrut să vină. Cu timpul le recuperez și pe celelalte opt. Restul animalelor… Puii de găină pe care îi aveam sunt morți, prin curte, pe acolo, am avut și patru cățeluși. Au murit și aceia. Totul e ars. (…) Trei mașini sunt arse, toată afacerea, foișoarele, casa, tot. Tot e distrus”, a spus localnicul, potrivit euronnews.ro.

Casa bărbatului se afla la 70 de metri de stația GPL unde au fost exploziile, dar nu a mai rămas nimic din ea. Abia își mai găsește cuvintele, cisterna a căzut peste casa lui.

„Cabina e în față, cisterna e în spate. E la mine în curte. Când am intrat în curte, totul e dezastru. Nu mai avem decât ce avem pe noi. Atâta tot. În rest, nu avem nimic”, spune acesta, cu capul plecat în pământ.

Citește și: Exploziile de la Crevedia – Mama patronului stației GPL, declarații uluitoare: „Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”

Singura lui alinare e că toată familia lui e bine. Îi cunoștea și pe cei doi soți care au pierit, unul după altul, în urma exploziei: „Băiatul dânsului, Sorin, a lucrat la mine la firmă acum câțiva ani de zile. Niște oameni deosebiți”.

Exploziile de la Crevedia aduc în prim plan nereguli care par să fi fost ignorate de autorități. Localnicii au făcut mai multe plângeri cu privire la activitatea societății care administra stația de gaz.