Plan roșu de intervenție în Cluj după un accident în care au fost implicate o mașină și un microbuz. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare

Un accident grav a avut loc, marți, în loc. Feleacu din jud. Cluj. Un autoturism și un microbuz cu 15 pasageri s-au ciocnit pe DN1. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, mașina sa transformându-se într-un morman de fiare.

17 oct. 2023, 13:43

16 persoane au fost transportate la spital, marţi, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, pe DN1, în zona localităţii Feleacu din judeţul Cluj.

Accident grav pe DN1, în Cluj

Un tânăr de 30 de ani a rămas blocat în mașină, care s-a transformat într-un morman de fiare.

Citește și: Bărbat din Tulcea mort în ambulanță, după ce autospeciala cu care era transportat a făcut accident. Traficul a fost deviat prin pădure

”Echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acţionat pentru descarcerarea şi extragerea bărbatului, în stare de conştienţă şi cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism”, a transmis ISU Cluj.

16 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi 9 femei, au fost transportate la spital. ”Toate victimele sunt conştiente şi cooperante”, a mai transmis ISU Cluj.

Citește și: Accident pe DN 7 la Câineni. Un TIR s-a răsturnat pe drum, traficul este blocat pe Valea Oltului

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr din Câmpia Turzii a condus un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca, iar întru-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj.