Plângere penală pe numele bărbatului care a intrat în mare împreună cu fiica lui deși era arborat steagul roșu

Plângere penală pe numele bărbatului inconștient care a ignorat steagul roșu și a intrat cu fiica lui în mare la Eforie Nord. Cei doi au fost luați de valuri, iar mai mulți tineri au sărit în apă să îi ajute. Cei doi au fost salvați însă unul dintre tinerii salvarori a murit înghițit de curenții puternici.

21 aug. 2023, 09:21
Plângere penală pe numele bărbatului care a intrat în mare împreună cu fiica lui deși era arborat steagul roșu

Mai mulți tineri au sărit în valurile puternice de la Eforie Nord când era arborat steagul roșu pentru a salvat un bărbat care a intrat cu fetița lui în marea furioasă.

Citește și: Tragediile se țin lanț pe litoral. Bilanțul oamenilor înecați în mare în ultima săptămână a ajuns la 8. Turiștii se ceartă cu salvamarii că nu sunt lăsați să se scalde în apa mării

Fără să stea pe gânduri, tinerii s-au aruncat în valurile mării pentru a-i scoate la mal. Fetița a fost scoasă de un bărbat, însă din păcate acesta a fost tras de curenți spre fundul mării și și-a pierdut viața. Trupul lui a fost scos de valuri din apă după două zile. Totul în timp ce bărbatul inconsțient a ieșit singur din valuri.

@alexcnt8 #pentrutine #eforienord #inec #litoral #beach ♬ sunet original – Alex

La Parchetul de pe Lângă Tribunalul Constanța a fost depusă o plângere penală pe numele bărbatului inconștient care a ignorat steagul roșu și astfel un om a murit salvându-l pe el și pe fiica lui.