Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experţii

Chiar dacă Donald Trump declara că Hidroxiclorochina şi Azitromicina luate împreună, au şansa reală de a produce o mare schimbare în istoria medicinei, medicii şi cercertătorii îl contrazic pe preşedintele Statelor Unite.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 06:55
Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experţii

Medicii de la Yale University, consideră că Hiroxiclorohina are o capacitate foarte mare de a calma bolile autoimune şi sunt de părere că există beneficii la nivel teoretic. „Nu au fost adunate inca suficiente date pentru a ne da seama cat de eficient functioneaza acest medicament.Nu exista dovezi puternice sau chiar moderate pentru azitromicina ca medicament care sa ajute sistemul imunitar.” , au spus medicii.

Citeşte şi: Teste revoluţionare pentru coronavirus. Universitatea Oxford, anunţul aşteptat de toată lumea

Un medicament foarte vechi revine în prim plan. (Hidroxi)Clorochina a fost folosită aproximativ 70 de ani pntru a trata malaria, afecţiunile reumatice şi alte afecţiuni. Acum, utilizarea sa potenţială în lupta împotriva coronavirusului a devenit o sursă de speranţă pentru mulţi oameni.

Cine a creat Covid-19 şi cum s-ar fi produs prima infecţie umană

Richard Ebright, cercetător de biosecuritate și profesor la Institutul de Microbiologie Waksman, a declarat că virusul din spatele pandemiei era în proporție de 96,2% similar cu virusul liliac descoperit de Wuhan Institute of Virology în 2013, studiat la Centrul Wuhan pentru controlul bolilor (CDC) .

Citeşte şi: Atenţie, testele actuale de coronavirus nu detectează 30% dintre bolnavi. Marja de eroare nu are legătură cu fiabilitatea

Coronavirusurile de lilieci sunt colectate și studiate de laboratoare din mai multe părți din China – inclusiv CDC Municipal Wuhan și Institutul de Virologie Wuhan. Prin urmare, prima infecție umană ar fi putut, de asemenea, să fi avut loc din cauza unui accident de laborator”, a spus Richard Ebright. (Citeşte AICI mai multe detalii)