Poliţia a ridicat patru falşi taximetrişi. Bărbaţii cereau tarife de 10 ori mai mari VIDEO

Patru bucureşteni care făceau ilegal taximetrie au fost prinşi duminică dimineaţă de poliţişti. Taximetriştii cereau tarife de 10 ori mai mari decât cele normale, iar doi dintre ei au tâlhărit o persoană în luna ianuarie.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 11:24
Poliţia a ridicat patru falşi taximetrişi. Bărbaţii cereau tarife de 10 ori mai mari VIDEO

Bărbaţii îşi puneau pe maşini însemnele unor firme de taximetrie. Ei cereau preţuri de zece ori mai mari decât taximetriştii care lucrează legal. Îşi racolau clienţii din zona gării sau a aeroporturilor. Dacă cei păcăliţi refuzau să plătească, falşii taximetrişti îi tâlhăreau. Aşa a păţit în luna ianuarie un client.

„La data de 5 februarie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată de un cetăţean cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării. Suspecţii au fost identificaţi ca fiind doi taximetrişti. Aceştia practicau ilegal activitatea de taximetrie. Cetăţeanul s-a urcat într-un taxi şi a observat la destinaţie că suma era mult mai mare  decât cea care ar fi trebuit să fie. A refuzat să plătească acea sumă, moment în care acel taximetrist împreună cu un alt coleg l-au lovit şi i-au sustras o sumă de bani”, a declara Gheorghe Manea, şeful Secţiei 5 Poliţie.

Cei patru falşi taximetrişi au fost ridicaţi de poliţiştii bucureşteni, care au făcut percheziţii la locuinţele suspecţilor.

Doi dintre cei patru falşi taximetrişti sunt cercetaţi acum şi pentru tâlhărie.