Poliţia se pregăteşte de război! Jandarmii care păzesc priveghiul lui Emi Pian s-au blindat cu veste antiglonţ şi antiînjunghiere

Poliţia se blindează pentru priveghiul lui Emi Pian. Oamenii legii poartă astăzi veste antiglonţ şi antiînjunghiere. Practic, Poliţia şi Jandarmii îi apără de patru zile pe interlopi de un posibil atac al clanului rival. Totul pe bani publici plătiti din taxele românilor. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2020, 09:42
Poliţia se pregăteşte de război! Jandarmii care păzesc priveghiul lui Emi Pian s-au blindat cu veste antiglonţ şi antiînjunghiere

Suma folosită de poliţişti este una colosală, însă abia mâine se va putea face un calcul după ce interlopul Emi Pian va fi înmormântat. 

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul interlopului Emi Pian! Înmormântarea ar putea fi amânată

În cele patru zile de priveghi au fost prezente forţe de ordine al Ministerului de Interne aşa cum nu s-a mai văzut la nici o înmormâtare, nici mârcar la ceremonia funeară a Regelui Mihai.

Citeşte şi: Ce variantă are Piticu, ucigaşul lui Emi Pian, despre crimă: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă”

Sunt garduri de protecţie, sunt jandarmi, ieri a fost inclusiv cavaleria Jandarmeriei Române. De asemenea, sunt zeci de echipaje de poliţie, poliţiştii sunt echipaţi cu veste antiglonţ şi antiinjunghiere, gata ă facă faţă în cazul în care au loc incidente violente.