Poliţist de frontieră, filmat în timp ce încerca uşile unor apartamente dintr-un bloc din Timişoara

Un poliţist de frontieră din Timiş este anchetat după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată scara unui bloc în timp ce încerca uşile unor apartamente.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 15:12
Poliţist de frontieră, filmat în timp ce încerca uşile unor apartamente dintr-un bloc din Timişoara

Cazul a ieşit la iveală, după ce un timişorean a publicat pe Facebook imagini în care apare un tânăr cu o glugă pe cap. Bărbatul a fost identificat în scurt timp cu ajutorul filmărilor suprinse de camerele de supraveghere instalate pe scara unui bloc din Timişoara.

Un fost poliţist din Giurgiu ar fi folosit o firmă pe numele mamei pentru a obţine bani europeni. Acuzaţiile DNA

Tânărul filmat în timp ce încerca uşile unor apartamente este poliţist de frontieră. Autorităţile au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în mass-media, identificând persoana ca fiind lucrător al instituţiei noastre care se afla în concediu de odihnă. Verificările si cercetările au fost derulate de către IPJ Timişoara.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a dispus cercetarea disciplinară de urgenţă a lucrătorului, în conformitate cu prevederile Statului Poliţistului şi al Codului de etică şi deontologie al poliţistului, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanţii ITPF Timişoara pentru tion.ro.

Un poliţist de 34 de ani din Braşov a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ionuţ Hanganu era şeful Biroului de Investigaţii Criminale