Poliţist MUŞCAT de un bărbat infectat cu HIV în Constanţa. Individul a fost eliberat recent din închisoare

Scene şocante în apropierea gării din Medgidia, judeţul Constanţa. Un bărbat infectat cu HIV a muşcat un poliţist, după ce a fost coborât dintr-un tren de către forţele de ordine. Individul fusese eliberat chiar duminică din penitenciarul Poarta Albă.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 15:26
Poliţist MUŞCAT de un bărbat infectat cu HIV în Constanţa. Individul a fost eliberat recent din închisoare

Update. Bărbatul care a muşcat de braţ un poliţist, în judeţul Constanţa, după ce a fost prins fără bilet şi fără mască de protecţie într-un tren a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei. El fusese eliberat duminică din penitenciar şi este infectat cu virusul HIV.

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost alertaţi duminică de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât într-unul dintre vagoane se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet.

La vederea poliţiştilor, persoane a devenit recalcitrantă, nu a vrut să îşi decline identitatea, motiv pentru care a fost dus la sediul Postului de poliţie TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, iar poliţiştii au decis să-l imobilizeze. În momentul în care a fost încătuşat, individul a încercat să-i lovească pe poliţişti şi a reuşit să-l muşte pe unul dintre agenţi de antebraţul stâng, notează Focuspress.ro.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi. Totodată, s-a stabilit şi faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Starea poliţistului este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat poliţiştii.

Nelu Tătaru, despre posibilitatea ca Bucureştiul să intre în carantină: „Specialiștii spun că ar trebui să ne închidem două luni”