Poliţistul local care a făcut presiuni asupra lui Nicuşor Dan, inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, susţine că l-a identificat pe poliţistul local care a gestionat situaţia în trafic în momentul în care conferinţa lui Nicuşor Dan a fost bruiată de claxoanele mai multe maşini folosite pentru împrăştierea de dezinfectant de către Primăria Sectorului 5. Lideralul susţine că poliţistul ar fi fost inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 12:00

„Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București… un inculpat pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul! 

Numele lui este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale sect 5, soția lui este angajată la Poliția Locală București. Petculeț a fost angajat în decembrie 2019 la Poliția Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o.
Voi înțelegeți cum arată polițiile locale din București?,  a scris Ciprian Ciucu într-un mesaj publicat pe Facebook, unde a ataşat un document referitor la dosarul poliţistului.

Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București… un condamnat pentru…

Posted by Ciprian Ciucu on Thursday, June 18, 2020

Un nou scandal la conferinţa lui Nicuşor Dan. Maşini de gunoi din Sectorul 5 au împrăştiat dezinfectant peste participanţi

Conferinţa de presă organizată în aer liber de Nicuşor Dan a fost bruiată de mai multe maşini ale Primăriei Sectorului 5. 

În momentul în care Nicuşor Dan a început să vorbească, şoferii de basculante au pornit motoarele şi au început să claxoneze, astfel încât să-l acopere. Camioanele erau inscripţionate cu iniţialele lui Daniel Florea.

Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. „E filonul comunist din PSD. Nu acceptă alt punct de vedere”