Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. „E filonul comunist din PSD. Nu acceptă alt punct de vedere”

A fost scandal la conferinţa de presă pe care Nicuşor Dan a susţinut-o miercuri, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Un echipaj Poliţiei Locale a intervenit pe motiv că este tulburată liniştea publică. De cealaltă parte, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei susţine că "este filonul comunist din PSD" care nu acceptă alt punct de vedere.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 07:04
Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. „E filonul comunist din PSD. Nu acceptă alt punct de vedere”

„Aş fi vrut să fi sunat la 112 de la începutul conferinţei. Acum e puţin târziu. E vorba de o tulburare a linştii publice. A fost asigurată cu concursul Poliţiei Locale a Sectorului 5”, a spus Nicuşor Dan, în timp ce era claxonat de mai multe utilaje deţinute de companie a Primăriei Sectorului 5.

„Poliţist local: V-aţi liniştit? Nu sunt eu în măsură să vă dau explicaţii. Vă rog să mă lăsaţi să-mi fac treaba.

Nicuşor Dan: „Aş fi vrut să fi sunat la 112 de la începutul conferinţei. Acum e puţin târziu”

Întrebat dacă vrea să dea în judecată Primăria, Nicuşor Dan a răspuns:

„E PSD. E filonul comunist din PSD. PSD-ul care nu acceptă care acceptă alt punct de vedere diferit de al lui, el administrând mineriadele, 10 august când bucureştenii au fost bătuţi pentru că au avut alt punct de vedere. Ăsta e PSD-ul!”

Nicuşor Dan: „Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5”

Întrebat cine plăteşte pentru maşinile folosite pentru împrăştierea de dezinfectant care au fost trimise la conferinţa lui Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL a explicat că acestea sunt plătite de „cetăţenii din sectorul 5”.

De asemenea, deputatul a spus că va depune o plângere la Poliţia naţională.

„Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5 şi împotriva şefului aceastei companii de salubritate care aparţine Sectorului 5, împotriva Poliţiei locale a sectorului 5 pentru că au perturbat printr-o acţiune deliberată liniştea publică”, a precizat Nicuşor Dan.

În timp ce candidatul sprijinit de PNL la Primăria Capitalei susţinea o conferinţă de presă în stradă, în Sectorul 5 al Capitalei, mai multe maşini de gunoi au împrăştiat dezinfectant peste Nicuşor Dan şi jurnaliştii prezenţi la eveniment.

Un nou scandal la conferinţa lui Nicuşor Dan. Maşini de gunoi din Sectorul 5 au împrăştiat dezinfectant peste participanţi

În urmă cu aproape două săptămâni, Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, l-a împiedicat pe Nicuşor Dan susţină o conferinţă de presă. La un moment dat, cei doi au început să se îmbrâncească.

SCANDAL şi îmbrânceli între Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan. Viceprimarul a venit la conferinţa candidatului PNL şi a vorbit peste el

Nicuşor Dan a explicat că sunt două motive pentru care Aurelian Băsulescu s-a prezentat la conferinţa de presă susţinută de el. Unul dintre acestea ar fi că viceprimarul a vrut să bruieze bilanţul adevărat despre mandatul Gabrielei Firea. 

Nicuşor Dan, despre scandalul cu Aurelian Bădulescu: „Au fost două motive pentru care a fost acolo”