Un nou scandal la conferinţa lui Nicuşor Dan. Maşini de gunoi din Sectorul 5 au împrăştiat dezinfectant peste participanţi

Scandal la o conferinţă de presă a lui Nicuşor Dan. În timp ce candidatul sprijinit de PNL la Primăria Capitalei susţinea o conferinţă de presă în stradă, în Sectorul 5 al Capitalei, mai multe maşini de gunoi au împrăştiat dezinfectant peste Nicuşor Dan şi jurnaliştii prezenţi la eveniment. 

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 06:48

Nicușor Dan a susţinut o conferinţă de presă pe temă problemele sectorului 5 și Planul Urbanistic Zonal (PUZ) care va fi votat astăzi într-o ședință de consiliu. În timp ce Nicoşor Dan vorbea în cadrul conferinţei de presă susţinută în stradă, mai multe mașini de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 l-au bruiat, își ambalau motoarele şi se învârteau în cerc în locul în care acesta strânsese presa.

La un moment dat o mașină de gunoi a împroşcat cu dezinfectant pe străzi, stropindu-i pe toţi participanţii la conferinţă. 

 

Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. „E filonul comunist din PSD. Nu acceptă alt punct de vedere”

La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Locală, care i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul.

Nicuşor Dan a precizat că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.

Citeşte şi: Cea mai nouă idee a lui Nicuşor Dan pentru Bucureşti! Metrou de suprafaţă la Gara Progresul: „Ar face 20 de minute până în Pipera”

 

SCANDAL şi îmbrânceli între Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan. Viceprimarul a venit la conferinţa candidatului PNL şi a vorbit peste el

Incidentul de astăzi de la conferinţa lui Nicuşor Dan vine la două săptâmâni după îmbrâncelile şi scandalul dintre candidatul PNL şi viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, care au avut loc tot la o conferinţă de presă pe bulevardul Prelungirea Ghencea.

Atunci, viceprimarul Aurelian Bădulescu şi-a făcut apariţia la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan, s-a aşezat lângă acesta şi a început să vorbească în paralel candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Mai mult, Bădulescu a adus şi un dulap la conferinţă pentru a ilustra ideea că Nicuşor Dan ar fi stat ascuns timp de patru ani.

Mai mult, Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie, deşi acest lucru este obligatoriu doar în spaţii închise.

„Nu purtați mască. Nu vă este rușine”, i-a spus Bădulescu lui Nicușor Dan.

La un moment dat, cei doi politicieni au început să se îmbrâncească.