Poliţistul Marian Godină îl „denunţă” pe propriul tată. Ce minciună a spus părintele poliţistului după vaccinare

În România campania de vaccinare anti-COVID-19 a ajuns în etapa a doua, aproximativ 40.000 de români fiind vaccinați până în prezent. Unul dintre aceștia a fost și tatăl lui Marian Godină, iar celebrul polițist a postat pe Facebook discuția pe care a avut-o cu părintele lui.

RomaniaTV.net
22 ian. 2021, 12:49
Poliţistul Marian Godină îl „denunţă” pe propriul tată. Ce minciună a spus părintele poliţistului după vaccinare

Poliţistul Marian Godină a avut o discuţie cu tatăl său, după ce acesta s-a vaccinat anti-Covid, şi a postat pe Facebook un schimb de replici savuros, din care ideea principală este că injecţia nu este dureroasă. Tatăl lui Godină a făcut chiar şi o glumă, spunându-i poliţistului că vaccinul îl va ajuta să scape de munca în gospodărie pentru o perioadă.

„L-am întrebat pe tata dacă l-a durut vaccinul.
-Nici n-am simțit, dar două săptămâni o să-i zic lu’ maică-ta că nu mai pot de mână, ca să dea ea mâncare la găini.”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Poliţistul Marian Godină îl ironizează pe Marian Oprişan pe tema vaccinării

Marian Godină a continuat glumele pe tema vaccinării anti-Covid, ironizându-l pe baronul de Vrancea, Marian Oprişan, care are majoritatea averii trecută pe numele mamei sale şi chiar a recunoscut asta, spunând „mama sunt eu”.

„Am văzut că s-a vaccinat dl Ciolacu împreună cu mama domniei sale.
La Oprișan va fi mai simplu, se va vaccina doar maică-sa și se vor imuniza amândoi.”, a scris Godină, spre amuzamentul internauţilor.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, acuzaţii dure la adresa soacrei: „Îmi lua banii de la cântări ca să își ia genți”