Ponta a făcut lista pedeliştilor care nu vor fi primiţi niciodată în USL

Liderul PSD, Victor Ponta, afirmă că sunt "o mulţime de pedelişti" care nu vor fi primiţi niciodată în USL, pentru că "plasa are ochiuri foarte mici", el menţionându-i printre aceştia pe Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, Roberta Anastase şi Elena Udrea.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 13:40
Ponta a făcut lista pedeliştilor care nu vor fi primiţi niciodată în USL

Ponta a declarat, vineri, în legătură cu eventualii primari PDL sau candidaţi care vor veni alături de USL că „sunt o mulţime de pedelişti care nu vor fi primiţi niciodată în USL”. „Flutur, Falcă, Udrea sau Anastase n-au ce căuta în USL. Şi pe plan local la fel. Frunzăverde, Piedone n-au venit decât să candideze şi oamenii îi vor vota sau nu „, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Liderul PSD a mai spus că în USL vor fi primiţi oameni care „nu sunt în clanul mafiot al lui Traian Băsescu”. Referindu-se la „deschiderea” USL faţă de membrii PDL, el a spus: „Cu cât e mai mică deschizătura cu atât mai bine. Şi eu, şi Crin Antonescu, şi Daniel Constantin vom fi foarte selectivi”.

El a făcut aceste declaraţii fiind întrebat despre cei 38 de primari PDL din Caraş-Severin care au anunţat că vor trece la USL.

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că, din cei 42 de edili democrat-liberali din judeţ, 38 de primari îl urmează la USL, trei vor candida din partea altei formaţiuni politice, iar un primar nu s-a decis încă.

Întrebat ce înseamnă pentru el faptul că 38 de primari îl urmează, Frunzăverde a precizat că acest lucru arată că „ei apreciază exerciţiul administrativ” pe care l-au avut împreună cu el şi „realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală”.

„Înseamnă că apreciază exerciţiul administrativ pe care l-am avut împreună şi realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală”, a afirmat Frunzăverde.