Ponta: Dacă cineva e mai preocupat de concediu decât de inundaţii, găsim pe cineva mai bun

Responsabilii cu înlăturarea efectelor inundaţiilor care se află în concediu de odihnă riscă să fie înlocuiţi, a avertizat joi prim-ministrul Victor Ponta, care le-a cerut miniştrilor cu atribuţii în domeniu să coordoneze autorităţile pe care le au în subordine.

31 iul. 2014, 17:42
Ponta: Dacă cineva e mai preocupat de concediu decât de inundaţii, găsim pe cineva mai bun

„Vreau să vă rog pe toţi ceilalţi miniştri – cei principali responsabili, dar şi pe ceilalţi care aveţi diverse atribuţii în domeniu, fie că vorba de Sănătate, fie că e vorba de ajutoare pe alte zone care ţin de Guvern – să vă concentraţi toată energia în acest sens. De asemenea, toată lumea la treabă. Dacă directorul de la Ape (directorul demisionar al ANAR, Vasile Pintilie – n.r.) era în concediu, o să rămână în concediu de acum încolo. Punem pe altcineva care ţine mai mult la ce are el de făcut decât la concediu. Acelaşi mesaj vă rog să-l transmiteţi către toată lumea. Dacă cineva are mai multă treabă cu concediile decât cu ce avem de făcut zilele acestea, înseamnă că trebuie să găsim pe altcineva mai bun„, a declarat premierul în şedinţa de guvern.

Victor Ponta a reluat în context mesajul său de mulţumire către miile de oameni din instituţiile guvernamentale care au acţionat şi acţionează în teren în aceste zile pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii.