Ponta, despre pictorialul Monicăi Macovei: Nu mă mai uit de ceva timp la „Familia Adams”

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, jurnaliştilor care i-au cerut o reacţie la afirmaţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, să o lase în pace, el arătând că aceasta se ocupă cu pictorialele în ultima vreme, iar el la "Familia Adams" nu se mai uită de ceva timp.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 11:48
Ponta, despre pictorialul Monicăi Macovei: Nu mă mai uit de ceva timp la „Familia Adams”

Solicitat să comenteze faptul că Monica Macovei a apreciat ca „extrem de gravă” referirea sa la trecerea CSM în subordinea Parlamentului, Ponta a precizat: „Dar cine numeşte CSM, nu Senatul?”.

„Monica Macovei şi cu ceilalţi, eu nu-i iau în serios. Lăsaţi-o în pace pe Macovei, ştiu că se ocupă cu pictoriale, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la «Familia Adams»”, a spus Ponta.

El a precizat că în declaraţia sa privind trecerea CSM în subordinea Parlamentului a avut în vedere controlul parlamentar exercitat asupra acestei instituţii.

„Vorbim de control parlamentar, vorbim de ce prevede Constituţia. Şi serviciile de informaţii sunt sub control parlamentar, avem două comisii. CSM e numit de Senat, cine să-l numescă, Dumnezeu, sfinţii?”, a spus Ponta.

Premierul a criticat faptul că reprezentanţii PDL nu au legătură cu ideea de democraţie, dorind să fie ei la CSM ca să facă dosare adversarilor.

Ponta a numit-o pe Macovei „doamna cu pictorialul” şi a întrebat, retoric, de ce nu s-a indignat de „minciuna gogonată” pe care a spus-o în Parlamentul European privind cele două milioane de voturi fraudate la referendum.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, cunoscută pentru apariţiile sobre, a realizat un pictorial pentru o revistă pentru femei, publicaţie căreia i-a acordat şi un interviu în care a vorbit despre lupta anticorupţie din România.

Macovei a postat, luni, pe blogul său interviul acordat revistei Harper’s Bazaar, despre care spune că a fost realizat în luna mai şi publicat în ediţia de toamnă a revistei.