Ponta l-a avertizat pe Rus că a preluat un portofoliu extrem de dificil

Premierul Victor Ponta i-a urat succes joi, în şedinţa de guvern, noului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, dar l-a avertizat că a preluat 'un portofoliu extrem de dificil', transmite Agerpres.

26 iun. 2014, 11:40
Ponta l-a avertizat pe Rus că a preluat un portofoliu extrem de dificil

‘Bun venit d-lui ministru Rus! Într-adevăr, un portofoliu extrem de dificil, pentru că până în 2012 tot ce ţine de infrastructura României a fost distrus fie prin corupţie, fie prin incompetenţă. Mi-aduc aminte, d-le ministru Rus, că aţi făcut parte din Guvernul care a început Autostrada Transilvania, dar au venit nişte indivizi în 2005 care au oprit şi eu vreau să vă rog – chiar dacă nu ţin de dvs. autostrăzile, nu ştie dl preşedinte asta -, dar vreau să sprijiniţi tot ceea ce ţine de continuarea, după aceşti ani pierduţi, a Autostrăzii Transilvania’, a afirmat Ponta.

Prim-ministrul a adăugat că principala problemă de la Transporturi ţine de sectorul feroviar.

‘La dvs. problemele sunt altele, care ţin în special de sectorul feroviar şi îmi pare rău că anul trecut am fost sabotaţi şi nu am putut să rezolvăm problema CFR Marfă. Acum, probabil, 2.500 de oameni o să îşi piardă locurile de muncă acolo. Dar ăsta e preţul pentru sabotajele pe care le-am tot suferit anul trecut’, a susţinut premierul.

CITEŞTE ŞI Ioan Rus, în prima zi la Transporturi: Vom încerca să reducem RISIPA în acest minister