Ponta: Numirea lui Sârbu la conducerea comisiei este o glumă. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune

Numirea senatorului PSD Ilie Sârbu la conducerea comisiei de anchetă în cazul Călăraşi este "o glumă", consideră premierul Victor Ponta, acesta adăugând că nu toate glumele liderului PNL, Crin Antonescu, sunt bune.

21 nov. 2013, 12:46
Ponta: Numirea lui Sârbu la conducerea comisiei este o glumă. Nu toate glumele lui Antonescu sunt bune

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că nimeni din PNL nu va împiedica vreo comisie de anchetă şi că „sigur” că liberalii vor fi de acord, menţionând că de pe acum propune ca aceasta să fie condusă de senatorul PSD Ilie Sârbu, potrivit Mediafax.

VEZI ŞI Crin Antonescu cere demisia lui Traian Băsescu

„Asta e propunerea noastră. Decizia oficială o vom lua mâine, poimâine, dar nu azi (…) nu cumva dintr-o informaţie greşită, dintr-un comentariu pripit, să poată interpreta cineva că ne poate da ultimatumuri”, a spus el.

Antonescu a spus, răspunzând unei întrebări legate de sugestia ca Ilie Sârbu să conducă această comisie, că aceasta este propunerea „frăţească” a PNL, menţionând că acesta este liderul grupului PSD din Senat şi că lupta politică din ultimele 24 de ore a acestuia l-a convins.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a mai spus că nu vede de ce ar fi o glumă propunerea lui Ilie Sârbu la şefia unei viitoare comisii parlamentare de anchetă „în cazul Călăraşi”, afirmând că e o propunere „frăţească” a PNL după ce a constatat dedicarea acestuia din ultimele zile.

Antonescu a fost întrebat cum vede reacţia premierului, care a afirmat că propunerea cu Ilie Sârbu la şefia comisiei de anchetă crede că e o glumă.

„Nu e o glumă…cum adică să fie o glumă? Ăsta e un afront la domnul Sârbu, nu, deja e alt scandal aici. De ce să fie o glumă? E liderul grupului din Senat a grupului social-democrat. De ce să fie o glumă? Sigur că o să decidă PSD, dar nu văd de ce e o glumă”, a comentat Antonescu.