Portret de familie de 1 Martie! Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit un anişor

Ziua de 1 martie nu este doar cea care anunţă venirea primăverii, ci un motiv întemeiat de zâmbete şi recunoştinţă în famiia Borcea. Valentina şi Cristian Borcea le sărbătoresc pe fetiţele lor, care împlinesc un an. 

RomaniaTV.net
01 mart. 2020, 13:22

Nici cu ocazia zilei de naştere a fiicelor Valentina nu a făcut o excepţie şi a imortalizat un moment de afecţiune care a topit inimile şi celor mai mari critici. Ea a distribuit o imagine în care Cristian îşi ţine în braţe cele două fiice, sorbindu-le din priviri, potrivit Click.ro.

Alături de fotografie, Valetina a scris un scurt mesaj: „Mărţişoarele noastre împlinesc astăzi un anişor”!. Gemenele sunt foarte drăgălaşe, deşi nu sunt identice,una dintre ele moştenind mai mult trăsăturile mamei, în timp ce o alta pare să amintească de fostul acţionar dinamovist. 

Citeşte şi: Cristi Borcea, trimis în faţa instanţei de DIICOT. Este acuzat de trafic cu substanţe interzise

De când a ieşit din închisoare, Cristian Borcea şi Valentina Pelinel dovedesc că arestarea fostului acţionar de la Dinamo nu a reprezentat o piedică în calea iubirii lor, ci un impas pe care au reuşit să îl treacă cu brio şi care a contribuit la consolidarea legăturii lor, devenită astfel mai puternică.

Nu de puţine ori Valentina a încărcat imagini car eilustrează fericirea conjugală pe contul personal de Instagram, lăsând de înţeles că viaţa sa este mai frumoasă decât basmele. Fie în vacanţe exotice, acasă sau la diferite evenimente, cei doi soţi par la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi nu se sfiesc să îşi facă declaraţii de dragoste.