Porumboiu denunţă un posibil blat la Vaslui – Rapid. Vezi ce jucători au fost contactaţi

FC Vaslui a pierdut meciul cu Rapid, ultimul din 2011 în Liga I, iar patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, ştie motivul.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 06:48
Porumboiu denunţă un posibil blat la Vaslui – Rapid. Vezi ce jucători au fost contactaţi

Trei jucători de bază de la FC Vaslui, Lucian Sânmărtean, Nemanja Milisavljevici şi Jivko Milanov, au fost contactaţi de oficiali de la Rapid înaintea meciului direct disputat marţi seară, în etapa a 18-a a Ligii I, ultima disputată în acest an. Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, este sigur că au fost şi alţii contactaţi, dar nu recunosc acest lucru. „S-a văzut însă ce au făcut în teren. Eu îi ştiu, dar nu îi spun. Rămâne ca Liga să-i cheme pe jucători, să dea declaraţii, iar cu tehnica din ziua de azi pot fi verificate telefoanele”, a spus Porumboiu, care a precizat că a sesizat şi observatorul meciului cu privire la aceste lucruri, dar şi Liga Profesionistă de Fotbal. „De exemplu, lui Sânmărtean i s-a propus să fie dus în Rusia pe un contract fabulos. George Copos face pe niznaiul, dar ştia de toate aceste treburi”, a menţionat Porumboiu.

„A fost un meci atât de ciudat… Nu am văzut demult un asemenea joc. Dintre toţi jucătorii din această seară, Milanov a fost singurul cu adevărat peste ceilalţi, un caracter deosebit şi îl felicit public. Nu am ce să le reproşez nici lui Adailton sau Wesley. Nu am înţeles însă ieşirea lui Pavlovici, cu care am avut deja o discuţie şi vom lămuri problema. După acest meci, cu dezamăgirea mea atât de mare prietenii mei pot fi satisfăcuţi”, a adăugat Porumboiu.

Şi înaintea meciului FC Vaslui – Rapid, scor 2-3, Adrian Porumboiu a lansat ideea că preşeditnele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, plecat recent de la Vaslui, ar fi încercat să corupă câţiva jucători înaintea partidei, promiţându-le transferuri, fapt confirmat şi de antrenorul Viorel Hizo. În replică, Zotta susţine că este vorba despre o încercare de a-l determina să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu FC Vaslui.