Postarea șocantă a fiului miliardarului care s-a sinucis la Ploiești. Tânărul s-a filmat în timp ce mergea cu 315 km/h pe șosea. VIDEO

Răzvan Morcovescu, fiul miliardarului care s-a sinucis acum câteva zile, la Ploiești, este mare amator de senzații tari. Tânărul, renumit în Ploiești pentru excentricitatea sa, s-a filmat în timp ce mergea pe autostradă cu 315 kilometri pe oră, apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare.

04 ian. 2023, 22:29
Postarea șocantă a fiului miliardarului care s-a sinucis la Ploiești. Tânărul s-a filmat în timp ce mergea cu 315 km/h pe șosea. VIDEO
Postarea șocantă a fiului miliardarului care s-a sinucis la Ploiești

Postarea șocantă a fiului miliardarului care s-a sinucis la Ploiești. Răzvan Morcovescu, fiul miliardarului Doru Morcovescu, care s-a sinucis în urmă cu câteva zile, este un mare amator de senzații tari.

Citește și Tragedie înainte de Revelion. Om de afaceri găsit mort în hotelul Prahova, se pare că este vorba de sinucidere

Postarea șocantă a fiului miliardarului care s-a sinucis la Ploiești

Tânărul, recunoscut pentru excentricitatea sa, se încadrează perfect în tiparul beizadelelor din România. Conturile sale de pe rețelele de socializare sunt pline cu poze și imagini în care apare la volanul unor mașini de lux, în fața unor hoteluri și magazine exclusiviste sau consumând șampanii foarte scumpe.

În luna noiembrie, Răzvan Morcovescu se lauda pe rețelele de socializare cu o filmare în care apare la bordul unui Audi tunat, care circulă pe autostradă cu 315 kilometri la oră.

Pentru viteza excesivă cu care circula în acel moment pe autostradă, fiul miliardarului din Ploiești riscă să primească o amendă usturătoare, dar și suspendarea permisului de conducere.

De ce s-a sinucis milionarul din Ploieşti

Fiica milionarului din Ploiești care s-a sinucis lămurește misterul morții acestuia. Alexandra Morcovescu recunoaște ca tatal sau suferea de ani de zile de depresie. Anchetatorii iau în calcul pista sinuciderii, deși afaceristul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Milionarul Doru Morcovescu, un om de afaceri cunoscut din județul Prahova, a găsit mort, joi după-amiază, într-o cameră a hotelului pe care îl deținea la Ploiești. Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deținea mai multe hoteluri în Ploiești și la Slănic Prahova. Averea sa este estimată la aproximativ 140 de milioane de euro.

Doru Morcovescu nu a lăsat nici un mesaj apropiaților prin care să-și explice gestul extrem. Fiica sa, Alexandra, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că tatăl său suferea de depresie.

In aceste momente grele pentru familia mea, doresc sa solicit intregii prese, careia ii multumesc ca ne este alaturi in aceste momente grele, sa transmita opiniei publice informatii corecte despre trecerea in nefiinta a tatalui meu. Prin urmare, fac urmatoarea precizare. Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnalistilor care au facut speculatii in acest sens sa rectifice stirea.

In realitate, tatal meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, in domeniul HORECA, nu s-a dat niciodata batut, din contra a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo. Si au fost destule situatii grele, tinand cont de starea economica a tarii in care traim.

As dori sa se inteleaga foarte clar faptul ca tatal meu suferea de mai multi ani de depresie, generata de alte boli, acesta fiind momentul de slabiciune care, din pacate pentru familia noastra, a dus la aceasta grea pierdere. Va rog respectuos sa tineti cont de aceasta precizare in memoria tatalui meu.”, a scris Alexandra Morcovescu.

Citește și Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”