Poteraş: USL a fost pe val. Se poate spune că PDL a suferit o înfrângere

Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, a declarat, duminică seară, că la alegeri "USL a fost pe val" şi că "se poate spune" că PDL a suferit o înfrângere, mai ales în Bucureşti.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 19:26
Poteraş: USL a fost pe val. Se poate spune că PDL a suferit o înfrângere

Întrebat dacă crede că la alegeri s-a votat partidul şi nu candidatul, Cristian Poteraş a răspuns: „În mod sigur. USL a fost pe val”.

El a arătat că „se poate spune că liderii şi conducerea partidului au responsabilitate pentru scorul obţinut în alegeri”. „Votul politic este cel care dă acest procent”, a explicat Cristian Poteraş.

Edilul a fost întrebat dacă PDL a suferit o înfrângere la alegerile locale mai ales în Bucureşti. „Se poate spune şi aşa”, a răspuns Cristian Poteraş.

El a spus că trebuie aştept numărarea voturilor şi a precizat, la insistenţele ziariştilor, că mai are o speranţă în ceea ce-l priveşte, adică în cursa pentru Primăria Sectorului 6.

Întrebat în ce relaţie se află cu contracandidatul său de la USL, Rareş Mănescu, Poteraş a răspuns: „Ne cunoaştem de foarte mult timp”.

Cristian Poteraş a venit la sediul PDL Bucureşti la ora 21:30 dar după puţin timp a plecat din sediul partidului.

Potrivit exit-poll-urilor, Sectorul 6 al Capitalei a fost câştigat de Rareş Mănescu, în timp ce actualul edil, Cristian Poteraş (PDL) s-a clasat pe locul 2.