POVESTE ADEVĂRATĂ. O tânără şi-a bătut cu sălbăticie iubitul pentru că nu a vrut să facă amor cu ea FOTO

Un tânăr a sunat disperat la Poliție, cerând ajutor. Când au ajuns la locuința sa, au găsit-o pe iubita acestuia dezbrăcată extrem de agresivă. Tânăra și-a bătut iubitul cu sălbăticie, pentru că refuzase să facă amor cu ea.

20 feb. 2019, 08:46

Samantha a fost arestată în noaptea de luni spre marți, după ce a declanșat un atac nebun asupra iubitului ei, scrie a1.ro. Bărbatul a sunat la Poliție, spunând că a fot bătut de iubită.

L-a bătut pentru că nu a vrut să facă amor cu ea

În Procesul-Verbal întocmit la fața locului, polițiștii au notat: „Samantha Hernandez era dezbrăcată și furioasă. După ce iubitul a refuzat să întrețină relații sexuale cu ea, femeia l-a atacat, lovindu-l în zona capului și încercând să-i rupă tricoul”.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU! Fiul lui Gino Iorgulescu, umilit de INTERLOPI: ce a fost pus să facă ÎN PUBLIC

Când polițiștii au ajuns la casa celor doi, tânăra era în stare de ebrietate, complet dezbrăcată și extrem de agitată. Nu făcea altceva decât să nege faptul că și-ar fi rănit iubitul.

Polițiști au găsit-o complet dezbrăcată

În momentul în care a fost urcată în mașina de poliție, s-a prefăcut adormită. Când un ofițer s-a apropiat de ea, aceasta l-a scuipat și a început un atac verbal virulent.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și violență domestică.

Iubitul bătut s-a ales cu răni la nivelul feței și gâtului. În plus, trebuie să facă și un drum până la mall, să își cumpere un tricou nou și o nouă pereche de pantaloni… să le înlocuiască pe cele „sfâșiate” de tânăra pusă pe „iubit”.