POVESTE ADEVĂRATĂ: S-a căsătorit cu fiica, dar s-a îndrăgostit de soacră. Totul a pornit de la ciorbă. Iată cum s-a terminat povestea

Uneori mama arată mai bine ca fiica, iar acest aspect poate avea consecinţe nefaste în cazuri extreme. Este şi povestea unui cuplu din Rusia.

RomaniaTV.net
25 aug. 2018, 12:40
POVESTE ADEVĂRATĂ: S-a căsătorit cu fiica, dar s-a îndrăgostit de soacră. Totul a pornit de la ciorbă. Iată cum s-a terminat povestea

„M-am căsătorit devreme, m-am îndrăgostit de profesorul meu de la Universitate, care era cu 15 ani mai mare decât mine. Primul an a fost un basm, literamente mă purta în brațe, iar apoi a devenit extrem de plictisitor.  S-au început pretențiile că nu știu să gătesc, că cheltui prea mult, că mă îmbrac nu așa cum vrea el.

Al doilea an deja trăiam ca pisica și câinele, mă numea adesea proastă, îmi cerea să mă maturizez, iar asta mă ofensa extrem de mult, pentru că atunci când ne-am căsătorit, eram la fel. Mama mea a fost mereu împotriva acestei căsătorii, spunea că toate astea se întâmplă prea devreme, însă a fost nevoită să-l accepte pe Victor și chiar au început să comunice normal.

Apoi ne-am certat și eu am plecat de acasă. Mama locuia toată vara la țară, așa că apartamentul era la dispoziția mea. Odată am mers să-mi vizitez mama la țară și la masă cu un munte uriaș de plăcinte în față stătea soțul meu fericit. La început m-am gândit că el cu ajutorul mamei vrea să se împace cu mine, dar ce naivă eram – el m-a schimbat pe plăcinte și ciorbă! Îi urăsc pe amândoi – sunt niște trădători.

Spre sfârșitul toamnei Victor a depus cererea de divorț și mama s-a mutat la el. I-a cerut iertare fiicei sale, dar lovindu-se de lipsa totală de înțelegere și strigăte, ea a încetat să o mai facă. Acum ele practic nu comunică și fiica le spune tuturor că mama ei este o trădătoare și a scos-o din viața ei. Doar că a rămas să locuiască în apartamentul mamei și nu are de gând să se mute.” 

Desigur, în toată povestea asta, cea mai mare vină o poartă bărbatul, care s-a căsătorit cu o nimfă și a crezut că într-un an ea va acumula experiența unei femei de patruzeci de ani. Și va obține o femeie tânără și frumoasă care știe să coacă plăcinte și să fie chibzuită.

O poveste sălbatică, e ciudat și chiar prostesc să-ți împarți bărbatul cu mama. Dar cred că nici fiica nu are dreptul să-i judece.

Cel mai simplu lucru pe care îl poți face în acest caz – este să ierți, să înțelegeți și să eliberezi. Până la urmă o mamă nouă, chiar și atât de ”iubitoare”, nu-ți va dărui nimeni. Oare nu e așa?

Sursa