Povestea dramatică a Adelei, românca pentru care moartea a fost singura scăpare din ghearele iubitului său

Adela avea 32 de ani și o viață înainte însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme din cauza iubitului său care i-a transformat ultimii ani din viață într-un coșmar. Din cauza chinurilor cumplite la care a fost supusă tânăra nu a mai rezistat și și-a pus capăt zilelor.

05 iul. 2023, 17:09
Povestea dramatică a Adelei, românca pentru care moartea a fost singura scăpare din ghearele iubitului său
Povestea dramatică a Adelei

Povestea dramatică a Adelei. În urmă cu mulți ani, Adela a plecat în căutarea unui trai mai bun și s-a stabilit Italia, unde l-a întâlnit pe iubitul său, în vârstă de 26 de ani român și el.

Citește și Elena, o tânără regizoare adoptată în Italia, a aflat că e româncă și și-a transformat povestea de viață impresionantă într-un film. Momentul reuniunii cu familia a fost ecranizat

Povestea dramatică a Adelei

Cei doi s-au cunoscut în 2020, iar relația lor se pare că nu a fost roz de la bun început. În ultimii trei ani tânăra a fost supusă la chinuri cumplite de cel care trebuia să îi ofere dragoste și protecție.

Familia Adelei spune că tânăra a fost supusă la chinuri îngrozitoare, bătăi, abuzuri sexuale și amenințări și nu de puține ori a ajuns la spital sau la poliție din această cauză.

În cele din urmă, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare pentru actele de violență extremă și a fost plasat în arest la domiciliu. Însă chiar și așa acesta continua să își terorizeze iubita pe care o suna în permanență și o amenința.

Sătulă de amenințările bărbatului, Adela s-a dus din nou la poliție pe data de 28 iunie și a înaintat o nouă plângere împotriva acestuia. În urma acestor plângeri, Parchetul a deschis o nouă anchetă și a cerut instanței o măsură preventivă mai dură împotriva bărbatului.

La o zi după ce a depus nouă plângere Adela l-a sunat pe fostul său iubit și i-ar fi spus că ar avea de gând să se sinucidă.

Culmea ironiei este faptul că bărbatul agresor a fost cel care a alertat autoritățile, iar echipajul de salvare care s-a deplasat la locuința româncei a găsit-o fără suflare, după ce aceasta s-a spânzurat.

În urma acestei tragedii, ministrul Justiţiei din Italia a cerut să se facă lumină în acest caz și a subliniat că vrea să înţeleagă de ce autorităţile nu au acţionat mai devreme pentru salvarea Adelei.

Citește și Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Vedeta a vorbit deschis despre despărțire: „Nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”