Povestea dureroasă care i-a schimbat viața Doiniței Oancea: „A trebuit să joc în aceeași zi!”

Doinița Oancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o. În urmă cu câțiva ani, actrița și-a pierdut un om drag sufletului ei, iar acea perioadă a fost extrem de dureroasă pentru ea.

02 mart. 2023, 18:16
Povestea dureroasă care i-a schimbat viața Doiniței Oancea: „A trebuit să joc în aceeași zi!”

Doinița Oancea, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România, a vorbit recent la Antena Stars, despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Mai exact, actrița a povestit că a fost nevoită să filmeze, chiar în ziua în care mătușa sa s-a stins din viață.

Citiți și: Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: „Să simt niște lucruri și să zic că e pe viață” 

Doinița Oancea: ”A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă!”

„Eu provin dintr-o familie numeroasă, sunt un copil singur la părinți, dar mama a avut 5 surori și un frate. Eu am crescut între toți acești oameni, adică am primit iubirea lor.

Mătușile mele erau niște femei foarte bune și apropiate. Și cea care a murit la momentul respectiv o iubeam foarte mult. Am cerut liber însă nu s-a putut trebuia neapărat să filmez acea frecvență. M-am dus acolo și mi-am făcut treaba pentru că eu în viața mea personală la momentul respectiv trăiam aceasta situație de familie în care eu încercam sa fiu stâlpul pentru mama și ceilalți.

Se simțea durerea s-a transmis. Nu am putut să plâng, am rămas blocată. Eram ca un roboțel, nu mă cunoșteam eu sunt o persoană foarte sensibilă. Aș fi vrut să plec în America. Aș fi vrut să stau o perioadă mai lungă. Luni de zile, dar nu am făcut asta. Mă bate gândul până la urmă să plec măcar să vizitez. Nu știu de ce, cred eu că mi-ar plăcea foarte mult. Dacă nu erau părinții mei, aș fi plecat. Știu cât de mult înseamnă pentru mama să mă știe în preajmă. Și distanța este mare.”, a mai declarat Doinița Oancea la Antena Stars”, a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citiți și: Slujba surprinzătoare pe care a avut-o Doiniţa Oancea înainte de a deveni actriţă. „Spălam și pe jos, făceam de toate!” VIDEO