Povestea EMOŢIONANTĂ: Cum şi-a făcut un bărbat soţia să RÂDĂ în fiecare zi la chimioterapie FOTO

Bob Carey şi soţia sa, Linda, din SUA, au trecut prin momente dificile în 2003. Linda a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a fost nevoită să îndure sesiuni agresive de chimioterapie. Pentru a o ajuta pe soţia sa să zâmbească în timpul tratamentului, Bob a început să îşi facă fotografii în diverse ipostaze amuzante, îmbrăcat doar într-un tutu roz. 

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 10:18

„Când Linda mergea la tratament, ea avea imaginile pe telefonul ei, iar restul pacientelor se uitau la ele şi făceau glume. Trecea timpul mai repede”, a explicat Bob, potrivit Buzzfeed.

Linda a povestit că celelalte paciente au apreciat foarte mult că Bob se ridiculiza doar pentru a o face pe ea să uite de probleme.

După atât de mult feedback pozitiv, Bob și-a dat seama că trebuie să continue să facă fotografii. Aşa s-a născut „The Tutu Project„, un proiect de informare asupra cancerului de sân, și care a devenit rapid viral.

Citeşte şi Cercetătorii au inventat un detector de cancer la sân ce poate fi utilizat acasă

Bob a înfruntat zăpada…şi chiar a călătorit până în Italia cu fusta roz de balerină. El a găsit întotdeauna modalități creative în care să folosească celebrul tutu, și să o facă pe soția și prietenele ei să râdă.

„În mod ciudat, cancerul ei ne-a învățat că viața este bună, dar felul în care o abordezi este dificil, și, uneori, cel mai bun lucru – nu, singurul lucru pe care-l putem face pentru a face față unei alte zi este să râdem de noi înșine, și să râdem cu alții”, spune Bob.