Povestea fetiţei de NOUĂ ANI care a strâns 47.000 de dolari pentru prietena ei bolnavă VIDEO

Poveste impresionantă în Statele Unite, acolo unde o fetiţă de numai nouă ani a vândut brăţări din elastic pe care le-a făcut chiar ea pentru a strânge bani să îşi ajute cea mai bună prietenă, afectată de o boală rară. 

07 aug. 2015, 10:21
Povestea fetiţei de NOUĂ ANI care a strâns 47.000 de dolari pentru prietena ei bolnavă VIDEO

Copila a reuşit să strângă 47.000 de dolari, în mai puţin de 5 luni. Cea mai bună prietenă a lui Bethany Walker nu poate avea o copilărie normală, din cauza unei boli rare, potrivit Fox News.

Citeşte şi Spitalul i-a fost devenit a doua casă. O fetiţă de 6 ani riscă să nu mai meargă niciodată

Are o boală de piele care se numeşte epidermolysis bullosa. Dacă o atingi puţin face băşici. Nu există un tratament, dar ajută la vindecarea băşicilor„, a declarat Bethany Walker.

 

Impresionată de clipele grele prin care trece prietena sa, Bethany a decis să o ajute. S-a interesat şi a aflat că o piscină cu apă sărată i-ar fi de ajutor fetei. Familia fetei bolnave nu avea, însă, bani să construiască o astfel de piscină. Aşa că Bethany a decis să strângă chiar ea banii .

Citeşte şi Viaţa unei fetiţe de 5 luni atârnă de un fir de aţă. Părinţii sunt disperaţi: A căzut cerul peste noi

Copilei i-a venit ideea să facă şi ea astfel de brăţări şi să le vândă pe internet. Povestea care a însoţit brăţările a impresionat atât de mulţi oameni, încât Bethany a reuşit să strângă banii pentru piscină în numai 5 luni. Bethany a fost nominalizată recent la o bursă de studiu, pentru generozitatea sa.