Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani. Şi-a îngrijit surorile mai mici timp de trei zile, crezând că tatăl lor dormea, dar, de fapt, murise

Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani. Micuţa şi-a îngrijit singură surorile ei mai mici, timp de trei zile, după ce tatăl lor a murit în casa în care locuiau. Totul s-a întâmplat în Burghausen, un oraş din sudul Germaniei.

29 sept. 2021, 08:54
Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani. Şi-a îngrijit surorile mai mici timp de trei zile, crezând că tatăl lor dormea, dar, de fapt, murise
Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani

Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani.  Tatăl fetelor, un bărbat de 35 de ani, a murit din cauze naturale în primele ore ale zilei de 14 septembrie, au precizat poliţiştii germani.

Citeşte şi: Povestea impresionantă a căţelului care a parcurs sute de kilometri pentru a-şi revedea stăpânii. A stat două săptămâni pe drum

Povestea impresionantă a unei fetiţe de 4 ani

Cele trei surori, în vârstă de patru ani, trei ani şi doi ani, au crezut că tatăl lor dormea în tot acel timp.

Mătuşa fetelor a descoperit această situaţie abia în data de 17 septembrie. Fetiţa cea mare le-a oferit surorilor ei mai mici apă şi mâncare pe durata celor trei zile în care au rămas singure în locuinţă, conform cotidianului Passauer Neue Presse, citat de ziare.com.

În prezent, cele trei fetiţe se află în îngrijirea mătuşii lor.

Româncă moartă în Italia, tragica descoperire a fost făcută de soţ

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost găsită moartă în pat chiar de soțul ei, în localitatea italiană Castrocielo, din Provincia Frosinone, regiunea Lazio.

Potrivit soţului, femeia moartă în Italia nu s-a mai trezit de dimineaţă aşa cum făcea de obicei. După un timp, bărbatul a început să îşi facă griji şi a mers în dormitor să se asigure că totul este în regulă. Când a văzut că soţia sa este rece şi nu mai respiră, soţul a sunat disperat la salvare.

Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resucitare, iar medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul la doar 44 de ani. Femia moartă în Italia a lăsat în urmă un copil de numai 18 luni, potrivit rotalianul.com. (Citeşte AICI continuarea poveştii)